• İHSANBAŞKAN

Erdoğan'dan yerel seçimde ittifak olacak mı açıklaması

SİYASET Haber Girişi : 21 Mart 2018 19:39
Erdoğan'dan yerel seçimde ittifak olacak mı açıklaması
Erdoğan son günlerin merak edilen konusu hakkında da yorum yaptı, 'Yerel seçimde ittifak olur mu?' sorusuna 'Güçlü bir ittifak olabilir' yanıtını verdi

Erdoğan'dan yerel seçimde ittifak açıklaması

Son dakika bilgisine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan "İttifak için yerli ve yabancı anketler çok olumlu. Biz bu ittifakı ümmetin iyiliği için yapıyoruz." açıklamasını yaptı. Erdoğan son günlerin merak edilen konusu hakkında da yorum yaptı, 'Yerel seçimde ittifak olur mu?' sorusuna ' Güçlü bir ittifak olabilir" yanıtını verdi

Erdoğan'dan son dakika ittifak açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimde ittifak konusunda sorulan soruya "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 ilden aralarında 3 bakanın da bulunduğu partisinden 45 milletvekiliyle bir toplantı gerçekleştirdi.

"ANKETLER OLUMLU, BAHÇELİ İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yerel seçimlerde ittifak olur mu" sorusuna yanıt verdi.

Erdoğan, gönüllü bir ittifakın olabileceğini belirterek, bu konuda anketlerin olumlu olduğunu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Etiketler : yerel seçim
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.