• İHSANBAŞKAN

Ekonomi Bakanı Zeybekçi Samsun'da incelemelerde bulundu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Ekim 2014 16:52
Ekonomi Bakanı Zeybekçi Samsun'da incelemelerde bulundu
Samsuna gelen Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ beraberinde Vali İbrahim ŞAHİN ile birlikte,Samsun Serbest Bölgesini ziyaret etti.
 Samsuna gelen 

Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ beraberinde Vali İbrahim ŞAHİN ile birlikte,Samsun Serbest Bölgesini ziyaret etti.

Samsun Serbest Bölgesine gelişinde Vali İbrahim ŞAHİN ile birlikte ilk olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ'ye burada, Samsun Serbest Bölge Müdürü Kemalettin YÜCEDAL tarafından serbest bölgede yapılan çalışmalarla ilgili brifing verildi. Brifing sonunda  Sayın Bakanımıza İşadamı Fahrettin ULUSOY tarafından günün anısına Atatürk Anıtı Heykeli takdim edildi.

Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ daha sonda Vali İbrahim ŞAHİN ile birlikte Samsun Serbest Bölgesinde faaliyette bulunan fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Ziyarette ayrıca Samsun Milletvekili Ahmet YENİ, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Vali Yardımcısı Dr.Hakan KUBALI, Serbest Bölgeler Genel Müdürü Uğur ÖZTÜRK, İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki MURZİOĞLU, Ticaret Borsası Başkanı Sinan ÇAKIR,  ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri ve işadamları da hazır bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.