• İHSANBAŞKAN

Dini duyguları istismar eden bu simsarlara karşı uyanık olun

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 27 Mayıs 2017 16:57
Dini duyguları istismar eden bu simsarlara karşı uyanık olun
Uzmanlar evinizde çocuğunuz kendinizde cin var muska satıyoruz diyerek Müslümanları dini duygularını istismar eden sahtekarlara karşı uyardı
Uzmanlar evinizde çocuğunuz kendinizde cin var  muska satıyoruz diyerek Müslümanları dini duygularını istismar eden sahtekarlara karşı uyardı

Sakın bunlara inanmayı. Aklınıza tavşanı sokuyorlar. Kazanç uğruna dini kullanıyorlar samimi duygularını kullanıyorlar sakın itimat etmeyin. Sattıkları muskaları almayın. Ümmü sübyan muskası diye bir şey yoktur., bunlar uydurmasıdır. Tv ve Radyolardan yaptıkları yayınlarla binlerce lira dolandırıyorlar. dikkat edin. Aldırmayın. Dolandırıcılıklara gelmeyin diyorlar.

Uzmanlar RTÜK'ün bir an evvel hareket geçerek Dini duyguları istismar eden bu simsarlara işlem yapılması gerektiğini de dile getiriyorlar.

Televizyonlarda halkı aldatmak için önce vaaz yapıyorlar. İlahi okutup Mekke Medine görüntüsü yayınlıyorlar. Daha sonra tuzaklarına geçiyorlar. Ekranlarda dua kitabı muska vs satışı yapıyorlar. 
Allah bunları ıslah eylesin diyen uzmanlar Diyanet İşleri Başkanlığının bu duruma el koyması gerektiğini de ifade ederek; Bunlara karşı  gerek görsel gerek yazılı olarak vatandaşlar uyarılmalıdır. hutbelerde bundan bahsedilmelidir. 

Din ticarete alet edilemez

Dini ticarete alet edenlerin sözde İslami kıyafetler giydiklerini ve sakal bırakarak inandırıcılıklarını artırmak istedikleri de ifadeleri arasında yer alıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.