CHP Zihniyetinin Gelişmiş Türkiye Düşmanlığı

SİYASET Haber Girişi : 23 Aralık 2017 11:57
CHP Zihniyetinin Gelişmiş Türkiye Düşmanlığı
CHP'li Engin Altay, 'Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa, bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok. Milletin bize verdiği görev bu kardeşim'

CHP'li Engin Altay itiraf etti! "Hükümet dünyanın en iyi işini yapsa bile nafile!"

CHP'li Engin Altay, TBMM'de söz alarak hükümetin dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacaklarını itiraf etti.

   

AK Parti hükümetinin millet ve devlet yararına yaptığı ne kadar doğru varsa hepsini eleştiren CHP Meclis'te konuyla ilgili ilkesini açıkladı. TBMM'de söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay 'Hükümet dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacağız' dedi.


CHP'li Engin Altay mecliste söz alarak partisinin hükümetle ilgili nasıl bir siyaset güttüğünü itiraf etti. Altay, hükümetin dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacaklarını belirtirken insanların da kendilerine bu yüzden oy verdiğini iddia etti.


Kemal Kılıçdaroğlu ve kalfalarının neden millet ve devlet yararına yapılan her işi eleştirdiği de böylelikle ortaya çıkmış oldu. Mega projeler ve milli sanayide önemli başarılara imza atan hükümet özellikle CHP tarafından eleştiriliyor. Eleştirmekle de kalmayan CHP projelere karşı büyük karalama kampanyası başlatıyor.

İşte Türkiye tarihine bir partinin utancı olarak geçecek o sözler:


"Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa, bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok. Milletin bize verdiği görev bu kardeşim."


Bunların konuşma yapmadan evvel ne içtikleri merak konusu oldu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.