• İHSANBAŞKAN

Canik Belediye Başkanı Sandıkçı: 'Büyük yatırımlara koşuyoruz'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Haziran 2021 13:02
Canik Belediye Başkanı Sandıkçı: 'Büyük yatırımlara koşuyoruz'
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede 5 yıl içerisinde çok büyük yatırımlar kazandırmayı hedeflediklerini söyledi

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede 5 yıl içerisinde çok büyük yatırımlar kazandırmayı hedeflediklerini söyledi


Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, İlçe Mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi. Canik Kültür Merkezi'nde kahvaltı programının ardından başlayan toplantıya AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP Canik İlçe başkanları, Canik Meclis üyeleri, Canik mahalle muhtarları katıldı.

 

YATIRIMLAR TAMAMLANACAK


Toplantıda muhtarlara bilgi veren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik ilçesine 5 yıl içerisinde çok büyük yatırımlar kazandırmayı hedeflediklerini, yapımı devam eden Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hükümet Konağı, Emlak Konut projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını açıkladı. İlçede inşa edilecek Şehir Hastanesi'nin çalışmalarına başlandığını belirten Başkan Sandıkçı, Temmuz ayında temel atma töreninin gerçekleştirileceğini, bu projenin Canik için çok büyük bir yatırım olduğunu ifade etti.


Çok fonksiyonlu bir kütüphaneyi ilçeye kazandıracaklarını dile getiren İbrahim Sandıkçı, 100. Yıl Bulvarı devam çalışmalarının sürdürüldüğünü, kapalı spor salonu, ticaret merkezi gibi pek çok projenin de kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

 

KİMSEYE İLTİMAS TANIMADIK

 

İlçedeki imar çalışmalarının sonuna gelindiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, parselleme işleminin tamamlanmasıyla tapu hisselerinin halka teslim edileceğini bildirdi. Sandıkçı, "Vatandaşlarımız 1 ve 21 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapabilirler. Canik merkez ve kırsal bölgelerde gerçekleşecek parselasyon faaliyetleri sonucu ilçenin tüm imar çalışmaları tamamlanacak. İmar çalışmalarıyla ilgili kimseye iltimas tanımadık. Herkes toprağında kalacak. Kimse ata toprağını terk etmeyecek. İmar çalışmaları şeffaf, adil ve özenle gerçekleştirilecek" dedi.

 

OYA GÖRE HİZMET AYRIMI YOK


Kırsal alanlara yapılan yatırımları artıracaklarını ifade eden Sandıkçı, vatandaşlara hizmet götürürken daha adil olunması gerektiğini belirterek, "Oy kaygısı gütmeksizin bütün vatandaşlara aynı hizmeti vermekle sorumluyuz. Sakın ola ki hizmet götürürken oy gelen, oy gelmeyen yer diye ayırım yapılmasın!" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.