Bu kıyafetlerden Tesettür mü olur?

TARİH Haber Girişi : 30 Mayıs 2015 11:18
Bu kıyafetlerden Tesettür mü olur?
Tesettür giyiyorum diyerek kendilerini kepaze edenleri görenler sakın bunları Müslüman giysileri zannetmeyin.
 Üstü şahane altı şişhane dedirten kıyafetler...
Altında kot üstünde türban!
TESETTÜRÜ KEPAZELİKLERİNE ALET EDİYORLAR!

VAHDET - MUHALİF

DÜNYEVİLEŞMEK: Bir toplumu güle oynaya helake sürüklemek demektir. Alemlerin Yaratıcısının var ettiği yeryüzünde; O'nun verdiği nimetlerden yiyip içip, O'nun var ettiği araçları ve imkanları sonuna kadar kullanıp, O'nun armağanı olan akıl, kalp ve tüm uzuvları salt dünya metaı için yorup, tüm bunları sanki O vermemiş gibi davranmak, O'ndan gafil kalmak, O'nun emirlerini gözardı edip O'nu unutmak belki de insanlığın yapabileceği en büyük ayıp, en küstah davranış, en büyük kabahattir. 

Ha­tır­la­yı­nız, Müs­lü­man­lar ör­nek alı­na­cak şah­si­yet­ler­di! Da­ha ya­kın bir za­ma­na ka­dar, fark­lı dün­ya gö­rü­şü­ne sa­hip in­san­lar sos­yal iliş­ki­ler de, her ne ka­dar bu di­ni ya­şa­mak gi­bi bir dert­le­ri ol­ma­sa da ya­şa­yan­la­rı; "Biz ya­pa­mı­yo­ruz ama he­lal ol­sun bu adam­la­ra!... Dün­ya­ya ta­mah et­mi­yor­lar, doğ­ru, dü­rüst adam bun­lar!..Biz de gün ge­lir on­lar gi­bi olu­ruz in­şal­lah..." cüm­le­le­riy­le en azın­dan över, öze­nir­ler­di. Şim­di gö­rü­yo­ruz ki, ge­nel an­lam­da bir fark kal­ma­mış! Müs­lü­man­la­rın bir ço­ğu de­ğiş­tir­me­si ge­re­ken in­san­la­ra ben­ze­miş! Ay­nı gai­le, ay­nı aç­maz­lar, ay­nı ide­al­ler­le do­na­tıl­mış! Bu dü­şü­şü ne ile isim­len­dir­mek is­ter­si­niz? Al­la­h'­ın bah­şet­ti­ği iman ni­me­ti­nin kıy­me­ti­ni bil­me­yen­ler, o ima­nın ge­re­ği­ni ic­ra et­me­me­le­ri se­be­biy­le süf­li ha­yat­la­ra hay­ran ol­mak­la ce­za­lan­dı­rı­lır­lar. Bu bir sar­hoş­luk ha­li­dir. Mal, ma­kam, dün­ya­nın ge­çi­ci he­ves­le­ri­ne ram ol­mak ce­za­yı ödül ola­rak gör­me­mi­ze ve­si­le ol­mak­ta­dır...

Etiketler : Tesettür
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.