• İHSANBAŞKAN

Bu kirliliğin suçu belediyenin mi duyarsız vatandaşın mı?

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 06 Mart 2016 17:05
Bu kirliliğin suçu belediyenin mi duyarsız vatandaşın mı?
Samsunun dinlenme alanlarından birisi olan Batıparkta bulunan yapay derede bulunan çöpler görenleri hayrete düşürüyor. Burada gondol sefası yapılabilmesi için de harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi bu görüntüler karşısında hayli üzüleceğe benziyo
 Samsunun dinlenme alanlarından birisi olan Batıparkta bulunan yapay derede bulunan çöpler görenleri hayrete düşürüyor. Burada gondol sefası yapılabilmesi için de harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi bu görüntüler karşısında hayli üzüleceğe benziyor. 

Koruma ve yaşatma anlayışı yok
Hizmetleri gerçekleştirenler belediyelerdir. Koruyup yaşatacak olan da vatandaşlardır. Çöp atarak menfez deliklerinin tıkanmasına sebep olanlar bu kez de çöplerini turistik alanlara bırakmasıyla gündeme geliyor. Her şeyin başı eğitim fakat bu atığı buralara atan kimselerin başını eğitimli ve tahsilli kimselerin çektiği görülüyor.

Belediyeler temizlik görevini yapacaklar fakat
Belediyeler temizlik görevlerini yapacaklar fakat vatandaşlar da atıklarını çöp kutularına atmaları gerekmektedir. Çöp ve atıklarını nereye atacaklarını bildikleri halde bunu uygulamayanlar bulundukları şehre yazık ediyorlar.
İşte bunun örneği. Batıpark. 
Burada sözümüz elbette çevreye duyarsız ilgisiz kalıp ve çevre bilinciyle hareket etmeyenleredir. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.