• İHSANBAŞKAN

Bem-Bir Sen Başkanı Nurettin Sever güven tazeledi

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 15 Kasım 2014 17:18
Bem-Bir Sen Başkanı Nurettin Sever güven tazeledi
Bem Bir-Sen Samsun Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Bem-Bir Sen Samsun Şubesi seçimini yaptı

Bem-Bir Sen Başkanı Nurettin Sever güven tazeledi 

Bem Bir-Sen Samsun Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, AK Parti eski Milletvekili Mehmet Kurt, sendika temsilcileri, STK temsilcileri ve delegelerin katıldığı genel kurula tek listeyle giren mevcut Başkan Nurettin Sever, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. 

SEVER GÜVEN TAZELEDİ

Bem Bir-Sen Şube Başkanı Nurettin Sever de, "Üyelerimizin özlük haklarının verilmesi için verimli bir dönem geçirdik. Bunun için Memur-Sen ve Genel Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ise, maden işçilerinin iş güvenliği konusunda İş Güvenliği Kanunu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geldiğini ve Kamu Düzeni Kanunu'nun ise yakında çıkacağını söyledi. Yapılan seçim sonunda Nurettin Sever, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

 'İYİ BİR EKİBİZ'

Hak mücadelesinde Hakk'ı üstün tutan bir anlayışa sahip olduklarını belirten Başkan Genç, "Artık yeni bir Türkiye var. Yeni Türkiye'nin 2023 ve 2051 ve 2071 hedefleri doğrultusunda koşması gerekiyor. Bizler ne kadar koşarsak, ne kadar üretirsek o kadar yarışın içerisinde oluruz. Memurlarımız ve diğer çalışanlarımızla iyi bir ekibiz. Yeni Türkiye'ye ayak uydurmak için koşuyoruz, üretiyoruz. Çalışanlarımızın haklarının korunması ve verilmesi bakımından da sendikamızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz" dedi. Başkan Genç, memurların haklarının verilmesinin de AK Parti döneminde olduğuna dikkat çekti.

Etiketler : Bem-Bir Sen
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.