• İHSANBAŞKAN

Başbakan'dan AK Parti kongresinde önemli mesajlar

SİYASET Haber Girişi : 12 Eylül 2015 13:56
Başbakan'dan AK Parti kongresinde önemli mesajlar
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti 5. OlağanKongresi'nde yaşanan terör olayları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti 5. OlağanKongresi'nde yaşanan terör olayları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Davutoğlu'nun açıklamaları;

7 Haziran seçimleri ile yeni sınamalar önümüze geldi. Yeni zaferlere yürümek için sizlerle kongremizi yapıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde tekl başına iktidar olmadık. Bunu görenler Türkiye'de yönetim boşluğu olacağını düşüneneler düğmeye bastılar.

ÇAKALLAR PUSLU HAVAYI SEVER

20 Temmuz günü DEAŞ, aynı gün PKK... Ertesi gün DEAŞ..Daha sonra bölücü terör örgütü askerlerimize, polisimize saldırmaya başladılar. Zannettiler ki bu ülke sahipsiz. Hep söylüyorum çakallar puslu havaları sever. Çakalar meydanlara çıktı. Onların karşısında Anadolu yiğitleri Ak Parti kadroları ayağa kalktı. Bugün birinci büyük sınamamız milletimizin birliğine tehdit eden terör olaylarına karşı ayakta durmaktır.

Davutoğlu: Çakallar puslu havaları sever VİDEO

KİMSEYE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Türkiye'de geçmişte olduğu gibi iki zihniyet çırpınıyor. Milleti bölenler, ayrışmalar, farklı kutuplaşmaların önünü açanlar. Türkiye'de ne dikta yönetimlerine ne de terör örgütlerinin baskılarına karşı taviz vermeyeceğiz. Milli iradeyi, özgürlükleri, demokrasiyi savunacağız. Biz 14 yıllık birikim üzerinde birkez daha AK Parti kadrolarının olağan kongresinde gür sesle hem demokrasi hem kamu düzeni diyoruz.

HUZURU BOZANA EN BÜYÜK CEZA VERİLECEKTİR

Talimat verdik. Türkiye'nin her köşesinde kim vatandaşlarımızın huzurunu bozar Türkiye'yi kaosa sürüklemek isterse onlara en büyük ceza verilecek. Tereddüt etmeyiz Türkiye kendi içindeki hainlerle de kendi dışındaki hasımlarla da mücadele edecek güce ve kudrete sahiptir. Terör saldırıları karşısında fethetmek istediğimiz birlik ve kardeşliktir.

Kim ayrıştırıcı tutum takınırsa kim ötekileştirici zulüm uygularsa onun karşısında olacağız. Operasyonlarımız 90'lı yılların güvenlik anlayışı ile ilişkilerindirilemez.

Davutoğlu: Kürtlerin devleti Türkiye Cumhuriyeti'dir VİDEO

KÜRTLERİN DEVLETİ NERESİ DİYORLAR...

Diyorlar ki Kürtlerin devleti neresi. Türklerin de, Kürtlerin de, Sünnilerin de, Alevilerin de devleti Türkiye Cumhuriyeti'dir. Zannediyorlar ki özgürlükçü anlayışı durdurabilirler. Türkiye hiçbir baskıya, zulme, teröre izin vermeyen aydınlık geleceğe yürüyecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.