• İHSANBAŞKAN

BAFRA ÜLKÜ OCAKLARINDAN KOBANİ AÇIKLAMASI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Ekim 2014 16:26
BAFRA ÜLKÜ OCAKLARINDAN KOBANİ AÇIKLAMASI
Samsun Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, Kobani eylemleri üzerine yaptığı açıklamada, "Şu bilinmelidir ki ülkemizi bu duruma getirenler, bizim bu oyuna gelmeyeceğimizi çok iyi bilmelidir.

Samsun Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, Kobani eylemleri üzerine yaptığı açıklamada, "Şu bilinmelidir ki ülkemizi bu duruma getirenler, bizim bu oyuna gelmeyeceğimizi çok iyi bilmelidir. Biz ülkücüler, gerekli gördüğümüzde müdahalemizi yapmak üzere hakkımızı saklı tutmaktayız. Zamanını biz tespit ettiğimizde gereğini de yaparız" dedi.

ÜLKÜCÜLER SOKAĞA ÇEKİLMEK İSTENİYOR

Samsun Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, yazılı bir basın açıklamasıyla Türkiye ve ülkücüler üzerine oynanan oyunlar hakkında açıklama yaptı. 

Eroğlu, "Gelinen noktada devletin kolluk kuvvetleri gerekeni yapmalıdır. Biz inanıyoruz ki ülkücüler, Türk milliyetçileri bu oyunda sokağa çekilip kargaşa yaratılmak istenmektedir. Şu bilinmelidir ki ülkemizi bu duruma getirenler, bizim bu oyuna gelmeyeceğimizi çok iyi bilmelidir. Biz ülkücüler, gerekli gördüğümüzde müdahalemizi yapmak üzere hakkımızı saklı tutmaktayız. Zamanını biz tespit ettiğimizde gereğini de yaparız" dedi.

VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE... 

Eroğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un dün kamuoyuna yaptığı açıklamalar hakkında da şunları söyledi: "Ülkücü hareket, nefsi müdafaa hakkını muhafaza etmektedir ve gerektiğinde kullanılması noktasında hiçbir tereddüt yaşamayacaktır. Ülkücü hareket, kendi yazmadığı hiçbir senaryonun figüranı olmayacaktır. Muhtemel nihai kavganın zamanını ve usulünü bölücü hainlerin belirlemesine hiçbir surette müsaade etmeyecektir. Ülkücü hareket, kendi iradesiyle ve kendi yazdığı senaryoyu, vakti zamanı geldiğinde sahneye koyacaktır."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.