SİYASİLER BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

MHP Samsun İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Emekli öğretmen Bahri Çakır’ın Oğlu Dr.İsmet Mihraç Çakır ile Gökçe Andaç Basmacı çiftinin nikah merasimi Atakum Belediyesi Deniz Cafe Sosyal Tesislerin de gerçekleşti. Çakır ve Andaç Basmacı çifti, Nikah t

 SİYASİLER BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Deniz Cafedeki nikah töreni iktidar ve muhalefeti bir araya getirdi.

MHP Samsun İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Emekli öğretmen Bahri Çakır’ın Oğlu Dr.İsmet Mihraç Çakır ile Gökçe Andaç Basmacı çiftinin nikah merasimi Atakum Belediyesi Deniz Cafe Sosyal Tesislerin de gerçekleşti. Çakır ve Andaç Basmacı çifti, Nikah töreni ile bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.

SAMSUNLU SANAYİCİ VE SİYASİLER BU DÜĞÜNDE

Dr.İsmet Mihraç Çakır ile Gökçe Andaç Basmacı çifti okul arkadaşlığını nikah ile ölümsüzleştirdiler.Dr.İsmet Mihraç ve Gökçe’in  Deniz Cafe sosyal tesislerinde düzenlenen düğün cemiyetine, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, KADEF Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün,Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, KADEF başkan yardımcısı Cezmi Ayyıldız, Dr.Ahmet Okuyucu, İl Genel Meclis üyeleri sevenleri ve yakınları katıldı. Büyük Şehir Belediyesi Yazı işleri ve kararlar dair başkanı Şahin Eker, BEMBİRSEN Samsun şube başkanı Nurettin Sever, Yol-iş 2 nolu şube başkanı Şaban Çılgın, Sayder Başkanı Ahmet Seven, NEVA prodüksiyon Muradiye Ergin, Tekin Kuyumculuk Tekin Yılmaz, Sarılar Ticaret Ahmet Sarı, Üçler Tekstil Mehmet İrtegün katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin telgrafı okundu.MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç,CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan ve diğer telgraflarda gecenin ilerleyen saatlerinde anons edildi.

DOKTORLARIN MUTLU GÜNÜ

İsmet Mihraç ve Gökçe çiftinin Nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıydı. Şahitliklerini protokol yaptı. Çakır ve Andaç Basmacı ailesi çocukların mutlu günlerinde yalnız bırakmayan sevenleri ve yakınları ile yakından ilgilenerek gönüllerince eğlendiler Siyasetteki buzları eriten bu nikah merasimi, siyasetin içerisindeki bütünlüğü de gözler önüne serdi. Konuklarını kapıda karşılayan İlkadım Belediye Meclis Üyesi Bahri Çakır ile Aliye Çakır, yine aynı şekilde misafirlerini restoran bahçesine kadar eşlik ederek uğurladı.

10.07.2012 11:00:24