Samsun Yazarlar Derneği hain saldırıyı kınadı

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Ankara Kızılay'da vatan haini teröristler tarafından sivillere yönelik düzenlenen saldırıya yönelik açıklama yaptı.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Ankara Kızılay'da vatan haini teröristler tarafından sivillere yönelik düzenlenen saldırıya yönelik açıklama yaptı.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Seven yaptığı açıklamada; 

" Ülkemiz de tarihte ilk defa ülkeyi terörden temizleme ve halkı huzura kavuşturma operasyonları sürmektedir. İç ve dış hain mihrakların bu durumdan rahatsız oldukları bu sebeple çeşitli kirli tezgâh ve oyunlara başvurdukları görülmektedir. Terörden medet bekleyen her geçen gün zayıflayıp etkisini yitiren ve arkasında hiçbir halk gücü göremeyen bu zavallılar haince tuzaklarla sivil vatandaşımızı katletmeye yönelmiş bulunmaktadırlar. Bunlar bu hainlerin son çırpınışlarıdır. Ülkemiz bugüne kadar yaşadığı acı olaylar ve bundan edindiği tecrübelerle mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğine inancımız sonsuzdur. Her olay milletimiz birbirine daha çok kenetlenmekte hainlere karşı tek yumruk haline getirmektedir. Hiçbir zaman zulme, ihanete teröre ve haine boyun eğmemiş milletimiz bu asil duruşuna devam etmektedir.  Hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Onların maksadı Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışmaktır.Ancak hiçbir zaman buna muvaffak olamayacaklardır. Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Aynı zamanda milletimizi metanetlerini sağlam tutmaya davet ediyoruz. En kısa zamanda gerek olayın failleri gerekse arkasındaki destekçilerinin bir an evvel kanun önüne çıkartılıp cezalandırılacağından kuşkumuz yoktur. Bu hain katliamları gerçekleştiren, bunlara alkış tutan ve teşvik edenleri bir kez daha kınıyor lanetliyoruz" dedi.


14.03.2016 12:42:56