KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin: Gücümüz Birliğimizdir

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin: Gücümüz Birliğimizdir, 5. Olağan Genel kurul bize daha çok çalışmamız için güven ve yetki verdi.

Merkezi Samsun'da bulunun  65'e yakın derneğin üye olduğu ve bu derneklere bağlı 15 bin üyenin bulunduğu Karadenizin en büyük bir federasyonu olan KA-DEF'in Samsun'da ilgi odağı haline geldiği görülüyor.

Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği 5. Olağan Genel Kurulunun ardından Genel Başkan Bayram Erişgin Başkanlığında ilk Yönetim Kurulu toplantısını yaptı.

 

Bayram Erişgin: Hemşehrilerimizi mahcup etmeyeceğiz

 

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin: "Gücümüz Birliğimizdir, 5. Olağan Genel Kurulumuz bize daha çok çalışmamız için güven ve yetki verdi. Bölgedeki gücümüzün farkındayız. Siyaset üstü bir kuruluşuz. Kavak bizim olmazsa olmazımızdır. Bize güven veren Dernek Başkanlarımıza Delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra en güzel şekilde yolumuza devam edeceğiz. Yönetim Kurulumuza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte daha da güçlendiğimizi hissediyorum. Bundan böyle herkes karşısında daha güzel daha aktif bir KA-DEF görecek. Bölgenin belirleyici ve birleştirici gücü olmaya devam edeceğiz..." diyerek konuştu. 

 

KA-DEF Genel Sekreteri Sezahattin Temürkıran oldu


Yönetim Kurulunda görev dağılımı da gerçekleşti. Buna göre Yönetim Kurulu Üyesi Sezahattin Temürkıran KA-DEF Genel Sekreterlik görevine getirildi.

 

Sezahattin Temürkıran yaptığı açıklamada: “Yönetim kurulunda; şahsıma tevdi edilen KA-DEF GENEL SEKRETERLİK görevinden dolayı Başkanımız Bayram Erişgin ve Yönetim kurulumuza Teşekkürlerimi Sunuyorum. Karadeniz Bölgesinin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olmanın getirdiği sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğiz. ” dedi.


16.04.2022 09:54:24