İlkadım Belediyesinde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleşti

Başkan İhsan Kurnaz, toplantıda yaptığı konuşmada, "Seçimler tamamlandı, şimdi çalışma zamanı" dedi ve ilçenin beş yıllık şeffaf ve adil bir yönetim sürecine girmeyi hedeflediklerini ifade etti.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: "Seçimler tamamlandı, şimdi çalışma zamanı" 

 

İlkadım Belediyesi'nin yeni döneminin ilk Meclis toplantısı, Başkan İhsan Kurnaz Başkanlığında gerçekleşti.

 

 

Başkan İhsan Kurnaz, toplantıda yaptığı konuşmada, "Seçimler tamamlandı, şimdi çalışma zamanı" dedi ve ilçenin beş yıllık şeffaf ve adil bir yönetim sürecine girmeyi hedeflediklerini ifade etti. Kurnaz, Meclis üyelerine, ilçenin ve şehrin meselelerini birlikte ele alarak çözüme kavuşturacakları çağrısında bulundu ve "İlkadım hepimizin ortak paydasıdır" dedi.

 

AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti grup sözcüleri de yeni döneme ilişkin iyi niyet temennilerini dile getirdiler.

 

 

Toplantıda Meclis Başkan Vekilliği, Meclis Divan Katipliği ve Komisyon Üyelikleri için seçim yapıldı. Yapılan oylama sonucunda yeni Meclis yönetimi şu şekilde oluştu:

 

Encümen Üyelikleri:
Özkan Şener,
Muharrem Soylu,
İlkay Erkan

 

Ayrıca, komisyonlarda yer alacak isimler de belirlendi:

 

Ayrıca, 2023 yılı faaliyet raporu da toplantıda oy çokluğuyla kabul edildi. Birliklere üyelikler de yeniden belirlendi. Tarihi Kentler Birliği'ne Alper Aydemir ve Mustafa Umar, Tarım Şehirleri Birliği'ne ise İbrahim Güven, Davut Yolaydın ve Murat Gürbüz seçildi.

 

İhsan Kurnaz: Kararlarımızın ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonra meclis toplantılarımızı canlı olarak yayınlayacağız.

 

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: "İlkadım Belediyesi Meclis Üyelerinin katılımıyla ilk Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik.

Yeni dönemin ve meclis kararlarımızın ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Gerekli alt yapı çalışmalarımızı tamamladıktan sonra meclis toplantılarımızın canlı olarak yayınlanacağını da bu vesileyle siz değerli hemşehrilerimize duyurmak isterim" dedi. 

 


15.04.2024 21:43:23