Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı harekete geçirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye katılım töreninde teşkilata yönelik, 'Rehavete kapılmayın çok çalışın. Herkese ulaşın' talimatı, partinin en örgütlü yapısı olan kadın kollarını harekete geçirdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye katılım töreninde teşkilata yönelik, "Rehavete kapılmayın çok çalışın. Herkese ulaşın" talimatı, partinin en örgütlü yapısı olan kadın kollarını harekete geçirdi. Erdoğan'ın bu sözlerinden sonra, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam "Ramazanda çat kapı iftar yapacağız." dedi.

AK Parti  Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Ramazanda çat kapı iftar yapacağız. Geniş katılımlı toplantılarda farklı kesimlerden de katılımcıları alarak alanımızı genişletmek ve bizi neden anlamadıklarını anlamaya çalışmak esas amacımız olacak" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye katılım töreninde teşkilata yönelik, "Rehavete kapılmayın çok çalışın. Herkese ulaşın" talimatı, partinin en örgütlü yapısı olan kadın kollarını harekete geçirdi.

AK Parti Kadın Kolları, daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla yönetim kadrolarında değişiklik yapacak. Sivil toplum örgütlerinin üyeleri teşkilatlarda yer bulacak.

.
07.05.2017 18:46:41