Cavit Yıldırım: Samsunlulara çay keyfini yaşatmaya çalışıyoruz

Samsun İlkadım Ulugazi Mahallesinda İtalyan Katolik Kilisesinin bitişiğinde bulunan üç katlı Musa Aslan Konğında hizet veren 'Bi çay bi simit Kafe işletmecisi Cavit Yıldırım maksadımız vatandaşımıza çayı çay gibi içirmektir dedi.

Samsun İlkadım Ulugazi Mahallesinda İtalyan Katolik Kilisesinin bitişiğinde bulunan üç katlı Musa Aslan Konğında hizet veren 'Bi çay bi simit Kafe işletmecisi Cavit Yıldırım maksadımız vatandaşımıza çayı çay gibi içirmektir dedi.

 

30 yıldır çay salonu işletmeciliği yapan iş adamı Cavit Yıldırım Çay içmek kadar çay demlemenin de bir sanat olduğunu ifade ederek: " Millet olarak çaya çok düşkünüz. Hayatımızın her anında çayın yeri ve önemi büyüktür. Gün boyu çay içebilen bir toplumuz. Çay bizde bir kültür halini almıştır. En güzel sohbetler ve ağırlamalar çay eşliğinde oluyor. Çay dostluğu muhabbeti birlik ve beraberliği çağrıştırıyor. Bizim maksadımız vatandaşımıza çayı çay gibi içirmektir. Maharetli ustalarımızın elinde çay muhteşem bir damak tadı kazanıyor. Çaylarımız özel demleme usulü ile demleniyor. Bu sebeple müessesemize günün hemen her saatinde evinden özel olarak çay içmek için gelen vatandaşlarımız oluyor. Bizi tercih ettikleri için hepsine teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.

 


10.08.2022 23:47:04