Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'ndan Vali Yardımcısı Kurt'a ziyaret

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız,Samsun Vali Yardımcısı Faruk Necmi KURT'u makamında ziyaret etti.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız,Samsun Vali Yardımcısı Faruk Necmi KURT'u makamında ziyaret etti.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Muğla Vali Yardımcılığı görevini yürütürken 03.09.2014 tarih ve  2014/1032 karar sayılı atama kararı ile Samsun Valiliği Vali Yardımcılığına atanarak görevine başlayan Faruk Necmi KURT'u 
makamında ziyaret ederek hoş geldin diyerek başarı dileğinde bulundular.
Vali Yardımcısı Faruk Necmi KURT ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kapım her zaman açıktır, başarılı ve güzel hizmetleri inşallah hep beraber yapacağız dedi.  Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da Vali Yard.Faruk Necmi KURT 'u Kavak'a davet ederek, hemşehrimizin şehrimizde hizmet veriyor olması bizim için gurur vericidir. Bu sevincimizi hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz diyerek duygularını ifade etti.  

21.10.2014 11:29:56