• İHSANBAŞKAN

AK PARTİ Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel'e plaket

SİYASET Haber Girişi : 24 Mart 2017 19:31
AK PARTİ Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel'e plaket
AK PARTİ Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel yaptığı gayretli çalışmalarından dolayı Kavak Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Osman Atlı tarafından plaketle ödüllendirildi.
 Kavak Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Osman Atlı'nın organize ettiği Esnaf Buluşması Programı Gençlik ve Spor Bakanı  Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel,Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar,AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,Kavak Belediye Başkanı  İbrahim Sarıcaoğlu ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. 


AK PARTİ Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel   görevinde gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı Kavak Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı  Osman Atlı tarafından plaketle ödüllendirildi.


YÜKSEL;  LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM

AK PARTİ Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ; "Kavak Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Değerli Kardeşim Sayın Osman Atlı Beyefendi ye Bizleri Bu Şık ve Güzel Plakete Layık Gördükleri İçin Öncelikle Partim Şahsım ve Teşkilatım Adına Çok Teşekkür Ederim .Bilinmeli ki Reisin Dediği Gibi Hiç Birşey Eskisi Gibi Olmayacak Bireysel Çıkarlar için Değil Memleketİçin Mücadele ye Devam .Daha Güçlü Tam Bağımsız Türkiye İçin 16 Nisan Bayram Olacak İnşallah "  Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.