AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanından Teşekkür

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Ocak 2015 13:08
AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanından Teşekkür
AK Parti İlkadım Gençlik Kolları başkanlığına seçilen Oktay Avcılar Teşekkür mesajı yayınladı

AK Parti İlkadım Gençlik Kolları başkanlığına seçilen Oktay Avcılar Teşekkür mesajı yayınladı.  

        Gerçekleştirmiş olduğumuz 2. Olağan kongremizde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan  AK Parti Samsun Milletvekilim Prof. Dr. Tülay Bakır, AK Parti Samsun İl Başkanım Fuat Köktaş, 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekilim Mehmet Kurt, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanım Cengiz Sunar, Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyelerimiz Esme Özbağ, Ersin Özsoy, Dilan Yurten, AK Parti İlkadım İlçe Başkanım Adnan Varol ve Yönetim kurulu üyelerine, İlkadım Belediye Başkanım Erdoğan Tok'a, İlkadım Belediyesi kurucu başkanımız Ahmet Okuyucu'ya İl Gençlik Kolları Başkanım Caner Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri, il başkan yardımcılarımıza ve il yönetim kurulu üyelerine, İlçe Kadın Kolları Başkanım Halime Kesmen ve yönetim kurulu üyelerine, teşkilat üyeleri ve delegasyona teşekkür ederim.

        Partimizin ve başkanlarımızın bize olan güven ve teveccühüne layık olmak için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, Belediye başkanımız ve teşkilatlarımız ile el ele, gönül gönül 'e vererek bir ve beraber olduk. Bundan sonraki süreçte tekrar omuz omuza çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler birlikte oldukça İLKADIMDA attığımız her adım ak adım olacaktır. Her adım da AK adımlarla İlkadım diyeceğiz. 

        Kurucu başkanımız ve T.C. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlere "Aydınlık yarınlarımızın teminatı sizlersiniz. Bir, beraber, kardeş olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep beraber Türkiye olacağız" dedi. Bizde Cumhurbaşkanımızın izinden giderek İlkadım da tüm gençlere ulaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler ilkadım da bir olcağız beraber olacağız hep birlikte İlkadım olacağız sloganıyla yolumuza devam edeceğiz.

        Tekrardan herkese verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.