• İHSANBAŞKAN

AK PARTİ'DEN TEMAYÜL AÇIKLAMASI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 18 Kasım 2018 15:39
AK PARTİ'DEN TEMAYÜL AÇIKLAMASI
Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İzmir İl Başkanlığı tarafından Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen yerel seçimlere yönelik temayül yoklamasına katıldı.

“Bu hafta geniş bir çalışma yapıp hızlı bir şekilde adaylarımızı açıklamaya başlayacağız”

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İzmir İl Başkanlığı tarafından Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen yerel seçimlere yönelik temayül yoklamasına katıldı.


Genel Başkan Yardımcısı Kandemir 81 ilde teşkilat temayülüne gittiklerini belirterek teşkilatların kanaatleri, görüşleri ve vicdanlarının çizdiği yönün kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.


Çeşitli illerden gelen milletvekilleriyle genel bir koordinasyon yaptıklarını anlatan Kandemir, yoklamada tüm ekibin gönlündeki ismi yazdığını dile getirdi.


Kandemir, Türkiye'nin siyasi tarihinde ilk defa teknolojiyle çok yakın olarak veri tabanlı bir çalışmayla temayül yoklaması yaptıklarını anımsatarak, saat 16.00 itibariyle temayülün sona ereceğini belirtti.


Kandemir, saat 17.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm teşkilat temayüllerini görebileceğini söyleyerek, şunları kaydetti:


"Hangi isimlere dönük ağırlık oluşsun, bunları görme imkanı olacak. Teşkilat temayüllerinden aldığımız bilgilerle de inşallah bu hafta geniş bir çalışma yapıp hızlı bir şekilde adaylarımızı açıklamaya başlayacağız. İzmir bizim için çok önemli bir kent. Biz İzmir'de çok iddialıyız. Bu seçimlerde il teşkilatı ve ilçe teşkilatlarımızın olağanüstü gayreti ve muhteşem bir mücadelesi var. Bir inancı var. İzmir'de AK Parti çok iddialı bir şekilde seçime hazırlanacak. Milletimizin de teveccühü olursa İzmir'i AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Türk siyasi hayatında bir dönüm noktası diye düşünüyorum temayülü. AK Parti'de temayül çok kıymetli. İlk defa elektronik tabanla yapılması suretiyle çok süratli netice alacağımız bir temayül olacak."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.