• İHSANBAŞKAN

AK Parti değerlerini bilmeyen herkes bizim gözümüzde yorulmuştur

SİYASET Haber Girişi : 12 Ağustos 2017 22:57
AK Parti değerlerini bilmeyen herkes bizim gözümüzde yorulmuştur
'AK Parti değerlerini bilmeyen herkes bizim gözümüzde yorulmuştur' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan partide köklü değişiklikler olacağı sinyalini verdi.

"AK Parti değerlerini bilmeyen herkes bizim gözümüzde yorulmuştur" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan partide köklü değişiklikler olacağı sinyalini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta'da toplu açılış töreninde konuştu. Ak Parti'de köklü değişikler olacağını söyleyen Erdoğan, "AK Parti değerlerini bilmeyen herkes bizim gözümüzde yorulmuştur. Donanımı olan, heyecanı olan, enerjisi olan yeni yol arkadaşları lazım. AK Parti'de görev değişikliği bir bayrak yarışıdır. Yeni arkadaşlarımızla saflarımızı sıklaştırarak devam edeceğiz." dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları;

Türkiye yaklaşık 1 asır sonra kazandığı İstiklal mücadelesini asla unutmayacaktır. DEAŞ'la, FETÖ'yle yürütülen tüm mücadeleler, İstiklal mücadelesinden kaynaklanmaktadır. Maruz kaldığımız örtülü ambargoların sebebi de bulur.

Ecdadımızdan aldığımız kanla, yüreğimizden gelerek diyoruz ki başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, ezanlarımızı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu sene 26 Ağustos kutlamalarında inşallah Malazgirt'teyiz. Nasıl her yıl Çanakkale'ye gidiyorsak, bundan sonra her yıl Malazgirt'teyiz. Malazgirt Ovası'ndan inşallah sesleneceğiz.

susturamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, hakkın ve hakikatin sesini durduramayacaksınız. Nice canlar feda etmiş millet olarak, meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak bize yakışmaz. Bize yakışan tek millet diyerek, 80 milyon beraber diyerek, kardeş olarak, Türkiye olmaktır. Öyle paralel devletmiş, yok PKK'nın bilmem nesiymiş, asla! 

"KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ"

Gerekirse bu yolda yeni Çanakkale'lere, yeni 15 Temmuz'lara var mıyız? Bizim gücümüzü, kuvvetimizi kestikleri sananların sırtını yere getirmeye, daha güçlü silahlarla, teknolojilerle cevap vermeye hazır mıyız? Daha güçlü istihdamla, daha iyi bir ekonomiyle cevap vermeye var mıyız?

Bizi yıllarca zayıf yöntemlerle, sürekli kavgalarla, fitne pompalarla devamlı enerjimizi heyecanımız çaldılar. 2019 Mart yerel seçimlere hazır mıyız? Ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi olacak. Kapı kapı dolaşmamız lazım. Hanım kardeşlerim unutmayın kapı içerden fetholur. Ben size inanıyorum. Dayanışma içerisinde bunu halledeceğiz.

16 Nisan'da yapılan halk uygulamasıyla yürürlüğe giren yeni sistem ülkemize çok önemli imkanlar getirmiştir. Cumhurbaşkanlarıyla, meclisiyle daha güçlü bir Türkiye'nin temellerini sizlerle attık. 

"AK PARTİ'DE KÖKLÜ DEĞİŞİME GİDECEĞİZ"

Partimizde köklü bir değişimi gerçekleştireceğiz. AK Parti değerlerini bilmeyen herkes bizim gözümüzde yorulmuştur. Donanımı olan, heyecanı olan, enerjisi olan yeni yol arkadaşları lazım. AK Parti'de görev değişikliği bir bayrak yarışıdır. Yeni arkadaşlarımızla saflarımızı sıklaştırarak devam edeceğiz.

Biz asla, "10 dönüm bostan, yan gel Osman" anlayışı içerisinde olmadık. Hep daha çok çalışmamız, daha çok üretmemiz gerektiğinin bilinciyle hareket ettik. 2019 için de aynı şekilde çalışacağız.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.