AHMET SEVEN NAZIM DEMİRCİ'YE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

SPOR Haber Girişi : 16 Haziran 2018 23:27
 AHMET SEVEN NAZIM DEMİRCİ'YE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Kavak Gençlik ve Spor Merkezi antrenörü Nazım Demirci'ye başarılarından dolayı Türk Bayrağı hediye etti.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Kavak Gençlik ve Spor Merkezi antrenörü Nazım Demirci'ye başarılarından dolayı Türk Bayrağı hediye etti.

Kavak Gençlik ve Spor Merkezi sporcularının  Taekwondo dalında Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında önemli başarılara imza atarak Milli Gurur yaşatmaları memleketlerinde de milli coşku ve heyecana yol açtığı izleniyor.

Şampiyon sporcuları yetiştirerek her birini Milli Gurur haline gelmesinde önemli katkısı bulunan Kavak Gençlik ve Spor Merkezi antrenörü Nazım Demirci ara vermeksizin çalıştıklarını yeni şampiyonalarda da iddialı olduklarını ifade etti. 

SEVEN: MİLLİ GURURUMUZ OLDUNUZ

Nazım Demirci'yi başarılarından dolayı tebrik eden Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven " Sizler bize Milli Gurur yaşattınız. Sporcularınızla övünüyoruz. Türk Güreşinin Sembol İsmi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun memleketine birçok dalda madalya getirmeye vesile oldunuz. Size ne kadar teşekkür etsek yine azdır. Bayrağımızı göndere çektirip dalgalandırdınız. Türk Bayrağımızı size armağan ederek teşekkürü bir borç biliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 

Seven bu başarıların daha çok takdir görmesine inandığını marifetin iltifata tabi olduğunu ve asla görmezden gelinemeyeceğini de sözlerine ekledi.



 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.