AHMET GÜNDOĞDU AK PARTİ MKYK ÜYESİ OLDU

SİYASET Haber Girişi : 25 Mart 2021 13:41
AHMET GÜNDOĞDU AK PARTİ MKYK ÜYESİ OLDU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin 7. Büyük Kongresi öncesi yaptığı açıklamada 75 kişilik MKYK listesi oluşturulduğunu söyledi. Erdoğan'ın açıkladığı 75 kişilik MKYK listesi de belli oldu. Listede bulunan üyelerden biri de Ahmet Gündoğdu oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin 7. Büyük Kongresi öncesi yaptığı açıklamada 75 kişilik MKYK listesi oluşturulduğunu söyledi. Erdoğan'ın açıkladığı 75 kişilik MKYK listesi de belli oldu. Listede bulunan üyelerden biri de Ahmet Gündoğdu oldu.

Başarılı bir geçmişe sahip olan Ahmet Gündoğdu çevresinde sevilip sayılan bir kişiliğe de sahip olmakla biliniyor. 

AHMET GÜNDOĞDU KİMDİR?

1 Ocak 1961'de Gümüşhane Torul ilçesi Söğüteli köyünde doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Emine'dir.

Öğretmen; İlk öğrenimini köyünde; Erdemli İmam Hatip Lisesinde başladığı orta öğrenimini de Giresun İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi.

Bakırköy Ticaret Lisesinde öğretmenlik yaptı. Askerliğini Kars-Selim Lisesinde Yedek Subay Öğretmen olarak tamamladı. Milli Gençlik Vakfı ve Öğretmenler Vakfı Yöneticiliği, Eğitim-Bir-Sen Bakırköy İlçe Başkanlığı, İstanbul Şube Sekreterliği, Marmara Bölge Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Başkanlığı; Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanlığı, Memur-Sen Genel Başkanı sıfatıyla; Ekonomik ve Sosyal Konsey, Türkiye-Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesi, Anayasa Platformu ve Akil İnsanlar Heyeti Üyeliği görevlerinde bulundu.

TBMM İdare Amiri olarak görev yapmaktadır.

Orta düzeyde Arapça ve İngilizce bilen Gündoğdu, evlidir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.