• İHSANBAŞKAN

AHMET AYIK KAVAK'TA YAŞAR DOĞU GEM'İ ZİYARET ETTİ

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 26 Nisan 2019 00:08
AHMET AYIK KAVAK'TA YAŞAR DOĞU GEM'İ ZİYARET ETTİ
Yaşar Doğu'nun Talebesi Türk Güreş Vakfı Başkanı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık OMÜ'de düzenlenen Panele katılmak üzere geldiği Samsun'da Yaşar Doğu’nun Kavak-İlçe Merkezinde bulunan Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezini ziyaret ederek yetkililerde
AHMET AYIK KAVAK'TA YAŞAR DOĞU GEM'İ ZİYARET ETTİ


Yaşar Doğu'nun Talebesi Türk Güreş Vakfı Başkanı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık OMÜ'de düzenlenen Panele katılmak üzere geldiği Samsun'da Kavak-İlçe Merkezinde bulunan Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.


Yaşar Doğu'nun adını taşıyan Güreş Merkezini çok iyi bulduğunu ifade eden Ayık Kavak İlçesinde böyle bir tesisin bulunması gurur vericidir diyerek konuştu.  

Yaşar Doğu'nun Oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu ve Araştırmacı yazar Ahmet Seven'in de eşlik ettiği ziyarette Ayık bütün birimleri gezerek  Kavak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü  Tunsel Aslankoç'tan bilgi aldı.

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.