• İHSANBAŞKAN

Sportstv'de 'Yaşar Doğu' Konuşuldu

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 06 Kasım 2016 17:14
 Sportstv'de 'Yaşar Doğu' Konuşuldu
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven SportsTV'de Spor Yazarı Ahmet Çakır'ın hazırlayıp sunduğu 'Kitaplı Spor' Programının konuğu oldu
 Sportstv'de 'Yaşar Doğu' Konuşuldu

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven SportsTV'de Spor Yazarı Ahmet Çakır'ın hazırlayıp sunduğu 'Kitaplı Spor' Programının konuğu oldu.

Programda Ahmet Seven tarafından yazılan 'Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu' Kitabı ve Yaşar Doğu'nun sporculuğu kişiliği ve felsefesi konuşuldu.
Sportstv'de Spor Yazarı Ahmet Çakır'ın başarıyla  hazırlayıp sunduğu ve üç yılı aşkın süredir devam  'Kitaplı Spor' Programının konuğu olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Ahmet Seven; 'Usta Gazeteci ve Yazar Ahmet Çakır ile ülke gündeminde yankı bulan 'Kitaplı Spor' programında Yaşar Doğu'yu konuşmaktan hem büyük keyif aldım hem de gurur duydum. Böyle bir imkanı verdiği için Ahmet Çakır Beye teşekkür ediyorum' dedi.

Seven: Yaşar Doğu'nun Hayatı yalnız sporculara değil milletimizin bütün fertlerinin örnek alacağı kesitlerle  doludur

Programda Yaşar Doğu'nun Tüm yönleriyle hayatını konu alan kitabın yazılma serüvenini anlatan Seven Yaşar Doğu'nun Milli Sporcu olmasının yanısıra yaşadığı dönemden bugüne Atasporumuza ve Ülkemize kazandırdıklarıyla Türk Büyüğü ve Milli Kahraman olmayı da hak ettiğini Türk Milletinin'de kendisini öyle gördüğünü ifade etti. Seven ; "Yaşar Doğu'nun Hayatı yalnız sporcuların değil, milletimizin bütün fertlerinin örnek alacağı kesitlerle  doludur. Onun hayatı sporculuğu ve felsefesi bilinmeli ve yaşatılmalıdır. Onu örnek almak her Türk Ferdinin üzerine düşen bir görevdir. O Allah'ın bu Millete hediye ettiği  ender şahsiyetlerden birisidir. Bugüne kadar bir çok yerde konferanslar vererek bu görevi yerine getirmeye çalışıyorum. Bu anlamda hassasiyet gösterenleri de tebrik ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.