• İHSANBAŞKAN

YUSUF ZİYA YILMAZ: 'EL ELE VERİRSEK GÜÇLÜYÜZ'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Ocak 2020 20:49
YUSUF ZİYA YILMAZ: 'EL ELE VERİRSEK GÜÇLÜYÜZ'
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ülkemiz için var gücümüzle çalışmak, katkı vermek, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak, ülkemizi en güçlü şekilde ilelebet yaşatmak en önemli görevlerimiz arasında
YUSUF ZİYA YILMAZ: 'EL ELE VERİRSEK GÜÇLÜYÜZ'



AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Ülkemiz için var gücümüzle çalışmak, katkı vermek, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak, ülkemizi en güçlü şekilde ilelebet yaşatmak en önemli görevlerimiz arasındadır" dedi.


Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşti.


 AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen ve geniş katılımın olduğu toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli mesajlar verdi. Toplantıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye'nin heba edecek tek bir çivisi, boşa geçirecek tek bir anı dahi yoktur. Belediyelerimizin uhdesinde bulunan imkanlarda 82 milyonun hakkı var. Sorunlara değil, çözüm yollarına ve geleceğe odaklanmalıyız.” şeklindeki mesajlarına dikkat çekti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin geleceği için tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte büyük bir hizmet seferberliği başlattığına dikkat çeken Milletvekili Yılmaz, "Ülkemiz için var gücümüzle çalışmak, katkı vermek, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak, ülkemizi en güçlü şekilde ilelebet yaşatmak en önemli görevlerimiz arasındadır. Bunun için hiç bir anımızı boşa geçirmememiz, kazanımlara odaklanmamız gerekmektedir. Ayrımsız Türkiye sevdalıları bu yolda fedakarca çalışmak zorundadır. Biz el ele verirsek güçlüyüz. Türkiye'nin geleceği için ne gerekiyorsa herkes yapmak zorundadır." diye konuştu.


AK PARTİ  Belediye ve ilçe başkanları ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ı ziyaret etti. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'i mecliste ağırladı. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.