• İHSANBAŞKAN

YILMAZ VEZİRKÖPRÜ ESENKÖY YAYLA FESTİVALİNE KATILACAK

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Ağustos 2018 01:54
YILMAZ VEZİRKÖPRÜ ESENKÖY YAYLA FESTİVALİNE KATILACAK
Yerel Yönetimler Danışmanı Yakup İba beraberindekiler Samsun Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ziyaret ederek bu yıl 15 Ağustos 2018 günü yapılacak olan Vezirköprü 11. Geleneksel Esenköy Uzunçayır Yayla Festivaline davet e
Yerel Yönetimler Danışmanı Yakup İba ve beraberindeki heyet Samsun Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekili Yusuf Ziya Yılmazı ziyaret ederek  bu yıl 15 Ağustos 2018 günü yapılacak olan Vezirköprü 11. Geleneksel Esenköy Uzunçayır Yayla Festivaline davet ettiler.

Davetten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz; "Davetinize katılmaya çalışacağım. Ben Vezirköprülüleri çok seviyorum. Onların arasında bulunmaktan son derece mutlu oluyorum. Yapacağınız festival için özellikle festival heyetini şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

Vezirköprü 11. Geleneksel Esenköy Uzunçayır Yayla Festivali  15 Ağustos 2018 günü yapılacak.


Yerel Yönetimler Danışmanı ve festival heyeti başkanı Yakup İba; "Festivalimizde Karakucak Güreşlerinin yanısıra çeşitli kültürel faaliyetlere de yer verilecek. Milletvekilimiz Yusuf Ziya Yılmaz'da katılımları ile bizi onurlandıracaktır. Ben de kendilerine davetimizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.