• İHSANBAŞKAN

YENİ ŞAFAK YAZARI KARAGÜLDEN OLAY YAZI

SİYASET Haber Girişi : 11 Haziran 2019 22:45
YENİ ŞAFAK YAZARI KARAGÜLDEN OLAY YAZI
Karagül Ekrem İmamoğlu’nun bir proje olduğunu ve bu sonuçların ikinci bir Baykal kumpası olduğunu iddia etti.

Yeni Şafak Yazarı İbrahim Karagül


İMAMOĞLU PROJEDİR

PKK İSTİYOR, FETÖ İSTİYOR, ABD İSTİYOR

Karagül yazısında iddialarını bir ileri boyuta taşıyarak İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili çok vahim iddialarda bulundu. Karagül Ekrem İmamoğlu’nun bir proje olduğunu ve bu sonuçların ikinci bir Baykal kumpası olduğunu iddia etti. 


İstanbul’da seçimler mutlaka yeniden yapılmalı diyen Karagül; ''Bu yapılamazsa, bütün oylar mutlaka yeniden sayılmalı. Öyle oy kaydırmalarının kontrol edilmesiyle ya da geçersiz oyların sayılmasıyla yetinilmemeli. Sadece buradan gitmek, İstanbul üzerinde uygulanan “proje”yi ortaya çıkarmaya yetmeyecek’’ dedi.


Bu işte ABD'nin parmağı var


Bu işte ABD’nin de parmağının olduğunu iddia eden Karagül, ABD’nin “Şeffaf seçimler yapılsın” açıklaması ve seçimlerden sonraki süreçte AB ve ABD’nin sessiz kalmasını da buna yordu. 


Seçimlere müdahale edilmiştir


Karagül ''seçimlere müdahale edilmiştir. Artık bu yadsınamaz bir gerçektir. CHP’lilerin, FET֒cülerin, PKK’lıların hatta AK Partili görünen bazılarının “artık hazmedin”, “gerçeği kabul edin” söylemlerinin çok ötesinde bir durumla karşı karşıyayız’’ ifadelerini kullandı.


Seçimlere yönelik organizasyon gizlilikle yapıldı


Karagül, seçimlere yönelik organizasyonun son derece gizlilikle yapıldığını, kendi aralarında koordinasyon ve görevlendirme yapıldığını, sandık başkanları listelerine müdahaleden FETÖ ve PKK kadroları arasındaki işbirliğine kadar her şeyi ayarlandığını söyledi. 


Baykal kumpasının arkasında kim varsa, İmamoğlu’nun aday yapılmasının arkasında da aynı güçler var


Bu kadar ince hesap yapanların YSK boyutunu düşünmemesi ve tedbir almaması zaten düşünülemez. Daha derin bir organizasyona, İstanbul’dan da öte Türkiye’ye yönelik bir planlamaya dikkat çekiyorum diyen Karagül ''Şahsen, Ekrem İmamoğlu’nun bir “proje” olduğunu düşünüyorum. Deniz Baykal’a kumpas kurup Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin başına getirenler, bu projeyle Türkiye’nin kurucu partisini “Türkiye Ekseni”nden çıkarıp çokuluslu müdahale cephesine çekenler, ikinci adımı İmamoğlu üzerinden atmıştır. Baykal kumpasının arkasında kim varsa, İmamoğlu’nun aday yapılmasının arkasında da aynı güçler ve çevreler vardır’’ ifadelerini kullandı.


İmamoğlu projesi 15 Temmuz’un intikamı


Karagül, iddiasını daha da ileriye götürerek İmamoğlu projesinin 15 Temmuz’un intikamı olduğunu, İmamoğlu'nun İstanbul için değil, Türkiye için hazırlatıldığını iddia etti. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.