YAŞAR DOĞU'yu anlamak bu milletin boynunun borcudur

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 01 Ocak 2018 21:39
YAŞAR DOĞU'yu anlamak bu milletin boynunun borcudur
Araştırmacı Yazar Ahmet Seven 1913 yılında Kavak/Samsun'da doğup, 08.01.1961 Ankara'da vefat eden Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu YAŞAR DOĞU'nun 57. vefat yıldönümünde örnek ahlak ve felsefesini yapılacak Konferans ve P
 YAŞAR DOĞU'YU ANLAMAK BU MİLLETİN BOYNUNUN BORCUDUR


Araştırmacı Yazar Ahmet Seven: "1913 yılında Kavak/Samsun'da doğup, 08.01.1961 Ankara'da vefat eden  Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu YAŞAR DOĞU'nun  57. vefat yıldönümünde  örnek ahlak ve felsefesini yapılacak Konferans ve Panel ile anlatmak bu milletin boynunun borcudur" dedi. 


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Yaşar Doğu'nun Tüm yönleriyle hayatını anlatan kitabın da yazarı olan Araştırmacı-Yazar Ahmet Seven : "Yaşar Doğu anlaşılmadan Türk güreşi anlaşılamaz. Onu anlayabilmek için de felsefesini bilmeye ihtiyaç vardır. Onun örnek ahlakı, mücadeleyle dolu hayatı ve zirveleşen vatan millet bayrak sevdası yeni kuşaklara aktarılmalıdır. Aksi takdirde adına düzenlenen spor turnuvaları bir gösteriden ibaret kalacaktır. Gerek Samsun'da gerekse Samsun dışında tüm illerimizde düzenlenecek konferans ve panellerle onun gayesi anlatılmalıdır. " dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.