YAŞAR DOĞU SPOR ÖDÜLLERİ MASAYA YATIRILDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Temmuz 2020 22:06
YAŞAR DOĞU SPOR ÖDÜLLERİ MASAYA YATIRILDI
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Yaşar Doğu Kitabının Yazarı Ahmet Seven ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayramı makamında ziyaret etti.
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Yaşar Doğu Kitabının Yazarı Ahmet Seven ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  İlhan Bayramı makamında ziyaret etti. 


Ahmet Seven Samsunda Ulusal anlamda  "Yaşar Doğu Spor Ödülleri" tertip edilmesini talep ettiği dosyayı Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  İlhan Bayrama sundu. 

Seven: MEB listesinde 100 Türk Büyüğü arasında yer alan, Türk Güreş Tarihinde örnek ahlakı, spor hayatı, mücadelesi, felsefesi ve Türk Güreşine katkılarıyla önemli bir yere sahip olan Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu Ulusal anlamda Spor Ödülleri verilmesini talep ediyorum" dedi.


Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'da projenin yararına değinerek sporun her dalında başarıyı yakalamış sporcuların şehrimize gelmesiyle Spor Kent olarak anılan Samsunun bu anlamda prestijinin artacağına inandığını ifade etti. 


Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  İlhan Bayram'a ziyaret anısına Yaşar Doğu'nun resminin yer aldığı duvar saati hediye ederken Ahmet Seven'de Yaşar Doğu'nun Hayatı isimli eserini hediye etti. 


Projenin önümüzdeki günlerde şekil alması bekleniyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.