Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesine yeni dekan atandı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Ağustos 2017 20:47
Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesine yeni dekan atandı
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu, görevini Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Yalçın Taşmektepligil'e devretti.
 Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu, görevini Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Yalçın Taşmektepligil'e devretti.


Düzenlenen devir teslim töreninde Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran, Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu ve akademisyenler yer aldı. 


"DEKANIMIZ GÖREVİNİ SORUNSUZ TAMAMLANDI" 
Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, törende yaptığı konuşmasında yaklaşık 1 yıldır dekanlık yapan Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu'nun görevini sorunsuz bir şekilde tamamladığını belirterek, "Bu görev Mehmet hocamız için kendi iş programının dışında ekstra bir sorumluluktu. Bugün bir değişiklik ile bu sorumluluğu yeni dekanımız devralmış oluyor. Allah kendisine güç kuvvet versin" ifadelerini kullandı.


"YÖNETİCİLERİN SORUMLULUĞU BÜYÜK" 
Prof. Dr. Bilgiç, yöneticilerin büyük sorumluluğunun olduğunu söyleyerek, "Yöneticilik keyfi davrananlar, sorumluluk hissetmeyenler için kolay olabilir. Ancak bizim belli bir mevzuat çerçevesinde yer alan sorumluluklarımızın yanı sıra yaptığımız yanlışlardan ve haksızlıklardan Allah'a karşı sorumluluğumuz var. Bu sorumluluktan hiç kaçılmayacağını bilen bir yönetici için oturduğu koltuğun yükü ve vebali çok büyük. Yalçın hocamızın da bu hassasiyetle çalışacağına inanıyoruz. Kendisinden adaletli bir yönetim ve kurumu ileriye taşıyacak adımlar bekliyoruz" dedi. Prof. Dr. Sait Bilgiç, bir önceki dekana hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken yeni dekana da yeni görevinde başarılar diledi.


"GÖZÜM ARKADA KALMAYACAK" 
Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu da dekanlık görevi süresince beraber çalıştığı Prof. Dr. M. Yalçın Taşmektepligil'in çalışma azmine şahit olduğunu söyleyerek "Bu fakültenin onunla beraber çok ileriye gideceğine inanıyorum. Gözüm arkada kalmayacak. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.


"FAKÜLTE İÇİN İSTEDİĞİMİZ HER ŞEYİ YAPTIK" 
Prof. Dr. M. Yalçın Taşmektepligil, Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu'na fakülteye verdiği hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek takdim ederek, "Hocamla 1 yıl boyunca çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Çalışma programımıza göre de ne istediysek yaptık fakültemiz için. Bundan sonra da beraber oluşturduğumuz çalışma programı doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Gözü arkada kalmasın" ifadelerini kullandı. Törenin ardından Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesinin koşu pisti ve çevresinde incelemelerde de bulundu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.