YAŞAR DOĞU S.B. FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ekim 2020 19:59
YAŞAR DOĞU S.B. FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA ZİYARET
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu'nu ziyaret etti.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu'nu ziyaret etti.

Yaşar Doğu'nun Hayatı isimli kitabın yazarı olan ve bu konuda ülkemizin birçok ilinde konferanslar veren Arş. Yazar Ahmet Seven : "OMÜ bünyesinde yer alan ve Yaşar Doğu'nun ismini taşıyan Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesine Dekan olarak atanan Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu'nu ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerimi ilettim. Bu fakülteyi ve çalışmalarını önemsiyorum. Yaşar Doğu adına verimli faaliyetlerin gerçekleşeceğine inancım tamdır" dedi.

Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu'da Araştırmacı yazar Ahmet Seven'in yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek: " Fakültemizde Yaşar Doğu'yu anma programları çerçevesinde geçmişte düzenlenen panellerin yeni dönemde de gerçekleştirilmesini arzu ediyorum. Şartlar elverdiği ölçüde Yaşar Doğu'nun daha iyi anlaşılabilmesi noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyerek konuştu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.