YAŞAR DOĞU KİTABI ESKİ GÜREŞÇİ ÖZTÜRK'Ü DUYGULANDIRDI

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 13 Temmuz 2018 00:00
YAŞAR DOĞU KİTABI  ESKİ GÜREŞÇİ ÖZTÜRK'Ü DUYGULANDIRDI
Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç eski güreşçilerden Ali Öztürk'e Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu YAŞAR DOĞU'nun hayatı isimli kitabı hediye etti.
Bursa Samsun Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç eski güreşçilerden Ali Öztürk'e Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu YAŞAR DOĞU'nun hayatı isimli kitabı hediye etti.

BİZ YAŞAR DOĞU GİBİ OLABİLMEK HAYALİYLE GÜREŞE BAŞLADIK

Milli Güreşçilerden Mustafa Cibelik'in de talebesi olan Ali Öztürk hemşehrisi Yaşar Doğu'nun kitabının kendisine hediye edilmesi esnasında duygulu anlar yaşadı. Ali Öztürk " Biz güreşe Yaşar Doğu'dan gördüğümüz sevda heves ve heyecan ile başladık. O bizim idolümüzdü. Bizim dönemimizde her güreşçinin hayali Yaşar Doğu gibi olmaktı. Antrenmanlara hep bu hayal ile giderdik. Bugün Bursa  Samsun Yaşar Doğu Dernek Başkanımız Dursun Koç'un bana hediye ettiği kitap karşısında çok duygulandım. Bunu ifade etmem çok zor. Yaşar Doğu güreşin hem yıldızı hem de kahramanıydı. Bugünde öyle devam ediyor. Başkan Dursun Koç'a çok teşekkür ediyorum. Bu kitabı tüm sporcu ve özellikle güreşçilerimizin el kitabı olarak okumalarını tavsiye ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.