• İHSANBAŞKAN

YAŞAR DOĞU GÜREŞLERİNDE BAŞPEHLİVAN ŞABAN YILMAZ OLDU

SPOR Haber Girişi : 22 Eylül 2014 13:39
YAŞAR DOĞU GÜREŞLERİNDE BAŞPEHLİVAN ŞABAN YILMAZ OLDU
Her yıl geleneksel olarak yapılan Kavak Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri ve Yaz Şenliği bu yıl da coşkuyla geçti.
SAMSUN BÜLTEN / Her yıl geleneksel olarak yapılan Kavak Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri ve Yaz Şenliği bu yıl da coşkuyla geçti. 

Kavak Belediyesi ile Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) tarafından Güven Göleti piknik sahasında gerçekleşen Karakucak Güreşlerine Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci ile Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, KADEF Genel Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz, eski AK Parti Samsun Milletvekilleri Mehmet Kurt, Fatih Öztürk,  İlkadım Belediye Başkan yardımcısı Erol Köroğlu, Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları daire amirleri,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sefer Arlı, KADEF'e bağlı Dernek Başkanları ve üyeleri, Muhtarlar, güreşçiler ve vatandaşlar katıldı. 
Binlerce davetlinin katıldığı güreşlerde davetlilere yörenin yemeklerinden keşkek ikram edildi. 
Ayrıca KADEF'e bağlı dernekler etkinlik alanına stand açarak hizmetlerini tanıtma fırsatı buldular. 
BAŞPEHLİVAN ŞABAN YILMAZ OLDU
Kıran kırana yapılan güreşlerde başpehlivanlığı Kırkpınar başpehlivanlarından Samsunlu Şaban Yılmaz kazandı.

Güreşlerde Ali Rıza Kaya 2. milli güreşçi Atilla Balcı ile Hüseyin Şahinal 3. oldu. 
AĞALIK 25 BİN TL İLE MUSTAFA TANGAL'IN OLDU
Dört kişinin katıldığı güreş ağalığı, 25 bin lira ile iş adamı Mustafa Tangal'da kaldı.

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, 2013 yılı güreş ağası Mustafa Baş'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi.
Ayrıca dereceye giren güreşçilerde madalyalarını İlkadım Belediye Başkanı yardımcısı Erol Köroğlu'ndan aldı.

Güreşte birinci olan Şaban Yılmaz madalyasını, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile KADEF Genel Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz'den aldı. 
SARICAOĞLU GÜVENİNİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
Etkinlikte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcoğlu'da bir konuşma yaptı. Sarıcaoğlu göreve geldiklerinden bu güne Kavak için güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını ifade ederek biz Kavağımızın hizmetkarıyız. Hizmet nerede biz orada olacağız. Halkımıza
güveniyoruz. Bize teveccüh gösterdiniz biz de güveninizi heba etmeyeck buna layşık olmaya çalışacağız diyerek konuştu. 
OP.DR YILMAZ KARAGÖZ KONUŞMA YAPTI
KADEF Genel Başkanı Dr. Yılmaz Karagöz yaptığı konuşmada: "Dünyaya mal olmuş güreşçimiz Yaşar Doğu'nun hemşerileri olarak her yıl geleneksel hale getirerek gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Gücümüz el verdiği sürece bu coşkuyu birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bu etkinlikler atasporu güreşimize gönül vermiş herkesin boynunun borcudur.  Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkıda bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Belediyelerimize, sponsorlarımıza velhasılı taşın altına elini koyanlara bir kez daha burada teşekkür etmek istiyorum. Gurur tablosuna katılarak böylesine anlamlı günde bizleri yalnız bırakamayan tüm katılımcılara ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.