YAŞAR DOĞU GEM ÖĞRENCİSİ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

SPOR Haber Girişi : 01 Temmuz 2019 00:33
YAŞAR DOĞU GEM ÖĞRENCİSİ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
27-30 Haziran tarihleri arasında Polonya’nın Kraków kentinde yapılan U-15 Yaş Greko-Romen Güreş Avrupa Şampiyonasında Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi Sporcusu Alperen Berber AVRUPA ŞAMPİYONU oldu.
KAVAK-YAŞAR DOĞU GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRENCİSİ ALPEREN BERBER AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

27-30 Haziran tarihleri arasında Polonya’nın Kraków kentinde yapılan U-15 Yaş Greko-Romen Güreş Avrupa Şampiyonasında Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi Sporcusu Alperen Berber  AVRUPA ŞAMPİYONU oldu.

Şampiyonada tüm maçlarını kazanan 57kg Alperen BERBER finalde güçlü Rus rakibini de yenerek Avrupa Şampiyonu olarak ALTIN MADALYA kazandı 

Bayrağımızı büyük bir gururla dalgalandıran Sporcumuz Alperen BERBER'i ve Antrenörlerimizi tebrik eder, destek veren herkese teşekkür ederiz.

SAMSUN VALİSİ OSMAN KAYMAK:  ALPEREN BERBER VE ANTERNÖRLERİNİ TEBRİK EDİYORUM

Samsun Valisi Osman Kaymak yayınladığı mesajda: "27-30 Haziran tarihlerinde Polonya’da düzenlenen U-15 Yaş Greko-Romen Güreş Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olarak Bayrağımızı büyük bir gururla dalgalandıran Samsunlu sporcumuz Alperen Berber'i ve Antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR:

"Polonya’da düzenlenen U-15 Yaş Greko-Romen Güreş Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Samsunlu sporcumuz Alperen Berber, sadece bizlere değil tüm ülkeye gurur yaşattı. Genç sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" Dedi.

PROF. DR. GAZANFER DOĞU: YAŞAR DOĞU GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ GURURLANDIRDI

Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu'da Alperen Berberin Avrupa şampiyonluğunu kutlayarak başarılar diledi. Doğu : "Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi ile bir kez daha gurur duyduk. Emeği geçenleri tebrik ve teşekkür ediyorum" dedi. 

KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU: BİZE BÜYÜK GURUR YAŞATTI

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu:  "27-30 Haziran tarihleri arasında Polonya’nın Kraków kentinde yapılan U-15 Yaş Greko-Romen Güreş Avrupa Şampiyonasında Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi Sporcumuz Alperen Berber AVRUPA ŞAMPİYONU olmuştur.Milli Bayrağımızı büyük bir gururla dalgalandıran ve İstiklal Marşımızı şerefle okutan Sporcumuz Alperen BERBER'i ve Antrenörlerimizi tebrik ederim" 

SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ BAŞKANI AHMET SEVEN: 

 "Avrupa Şampiyonu olan Alperen Berberi kutluyorum. Yaşar Doğu'nun memleketinde yetiştiler, onun izinde yürüdüler ve şampiyonluğa uzandılar. Beden ile ruhun bütünleşmesi şampiyonluk getirmiştir. Ailesini, yetiştiren hocalarını tebrik ediyorum" dedi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.