YAHYA ÇINKIL SİNOP İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ OLDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Ocak 2020 22:35
YAHYA ÇINKIL SİNOP İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ OLDU
Canik Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirildi.

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirildi.


Yahya Çınkıl Sosyal Medyada yaptığı açıklama şunları söyledi: 


Değerli Dostlar;


2005-2009 İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürü,
2009-2014 İlkadım İlçe Özel İdaresi Müdürü
2014-2019 İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Başkan Yardımcısı
2019-2020 Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak hizmet etmekten onur duyduğum Şehr-i Samsun'dan ayırılık vakti geldi. Alnımız ak, başımız dik bir şekilde Samsun'umuza 15 yıl boyunca hizmet etme gayreti içinde olduk.

Sinop Valimiz sayın Köksal Şakalar’ın teklifleri ve İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu'nun tensipleriyle Karadenizimizin Yıldızı Sinop'a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atanmış bulunmaktayım.


Samsun'da görev yaptığım süre içerisinde birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğum saygıdeğer Valilerimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Hüseyin Aksoy, İbrahim Şahin ve Osman Kaymak Beylere, İlkadım eski Kaymakamımız Zafer Orhan Bey başta olmak üzere tüm ilçe Kaymakamlarımıza, hususiyetle İlkadım eski Belediye Başkanımız Erdoğan Tok Bey ve Belediye Başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticileri ve çalışanlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza, Belediye Meclis üyelerimize, değerli Muhtarlarımıza, her biri ayrı bir değer olan çok kıymetli çalışma arkadaşlarıma, kendilerine hizmetle şereflendiğimiz Samsun'umuzun kadirşinas insanlarına şahsıma yaşatmış oldukları güzellikler için teşekkür ediyorum.


Resmi irtibattan çok öte gönül muhabbeti ile birbirimize bağlı olduğumuz tüm dost-arkadaş-ahbap ve yarenlere haklarımı helal ederken kendilerinden hayır dua ve helallik talep ediyorum.


Yeni bir başlangıç, taze bir Bismillah ile yakın bir zamanda yola revan olacağız.
Biliyoruz ki her türlü makam, mevki, rütbe geçicidir ve birer emanettir. Emanetin sahibi ise Milletimizdir. Bize düşen Devletimize ve Milletimize sadakatle hizmettir. Bu anlayışla Kuzeyin İncisi Sinop'umuz için büyük bir gayret ve özveriyle çalışmak için yeniden başlıyoruz.
Gayret bizden tevfik Allah'tandır.


Yahya Çınkıl'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

samsun bülten

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.