Vicdansızlar Sokak Hayvanlarını Zehirleyip Öldürdüler

GÜNDEM Haber Girişi : 13 Aralık 2017 21:21
Vicdansızlar Sokak Hayvanlarını Zehirleyip Öldürdüler
Karaman'da Sarıveliler ilçesinde bir hayvan katliamı yapıldı. Çöp konteynerlerine zehir enjekte edilmiş balıklar bırakıldı, bunları yiyen bütün sokak hayvanları hayatını kaybetti.

Karaman'da Sarıveliler ilçesinde bir hayvan katliamı yapıldı. Çöp konteynerlerine zehir enjekte edilmiş balıklar bırakıldı, bunları yiyen bütün sokak hayvanları hayatını kaybetti. Katliamın yaşandığı ilçenin her bir köşesi katledilen hayvanların ortalık yerde kalan cesetleriyle doldu taştı. İlçede Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerine göre 50, MHP teşkilatına göre 200, belediye başkanına göre ise sadece 5 sokak hayvanı öldü. Görüntüler belediye başkanını doğrulamadı, savcılığın ise inceleme başlattığı öğrenildi.



1 / 19
Karaman'ın Sarıveliler ilçesindeki bütün sokak hayvanları katledildi
Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde, son 2 günde kent merkezinin farklı noktalarındaki çöp konteynerlerinin yanında, çok sayıda kedi ve köpek öldürüldü. 

2 / 19
Karaman'ın Sarıveliler ilçesindeki bütün sokak hayvanları katledildi
Kedi ve köpeklerin çöp konteynerlerine atılan zehir sürülmüş ya da enjekte edilmiş balıkları yemeleri sonucu öldüğü sanılıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.