Vezirköprü Şehidini Ebediyete Uğurladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Haziran 2017 23:53
Vezirköprü Şehidini Ebediyete Uğurladı
Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Andere mevkiinde PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan iki askerden Vezirköprülü Piyade Uzman Çavuş Şuayip Şilepe'nin cenazesi Vezirköprüde kılanan cenaze namazından sonra taprağa verildi.
 VEZİRKÖPRÜ ŞEHİDİNİ YOLCU ETTİ

Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Andere mevkiinde PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan iki askerden Vezirköprülü Piyade Uzman Çavuş Şuayip Şilepe'nin cenazesi Vezirköprüde kılanan cenaze namazından sonra taprağa verildi.


Şehit 
Uzman Çavuş Şuayip Şilepe, Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Karabük Mahallesi mezarlığına defnedildi.

CENAZEYE GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ DA KATILDI

Şehit Uzman Çavuş Şuayip Şilepenin cenazesine, Cenazeye Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, MHP Grup Başkan Vekili Erhan Usta, AK PARTİ Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı ve CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK PARTİ İl Başkanı Muharrem Göksel, Belediye Meclis Üyeleri, askeri erkan ve çok sayıda  vatandaş katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.