VEZİRKÖPRÜ'DE MUSTAFA DEMİR COŞKUSU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Temmuz 2019 19:27
VEZİRKÖPRÜ'DE MUSTAFA DEMİR COŞKUSU
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Vezirköprü'de ziyaretlerde bulundu.
VEZİRKÖPRÜ'DE MUSTAFA DEMİR COŞKUSU

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Vezirköprü'de ziyaretlerde bulundu.

Gittiği yerde coşkuyla karşılanan Mustafa Demir Vezirköprülülerin kendisine gösterdiği sevgi ilgi ve alakadan memnun kaldığı görüldü. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: "Vezirköprü ziyaretimizde ilçe halkımızla da bir araya gelerek selamlaştık, sohbet ettik. Vezirköprülü hemşehrilerime şahsıma gösterdikleri yakın ilgi ve sevgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

DEMİR: TARİHİ TAŞHANI YENİDEN TURİZME KAZANDIRACAĞIZ

Tarihi Taşhanda incelemelerde bulanan Başkanı Mustafa Demir: " Vezirköprü'nün 300 yıllık tarihi Taşhan'ında incelemelerde bulunduk. 2014'te çıkan yangın sonrası kısa sürede restore edilen Taşhan'ı yeniden turizme kazandırıyoruz. İlçemize ve Samsunumuza hayırlı olsun" diyerek müjde verdi.  

Mustafa Demir ayrıca AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt'a iade-i ziyarette bulundu. AK Parti Vezirköprü İlçe teşkilatı ile bir araya gelen Demir  özverili çalışmalarından dolayı İlçe Başkanı Mehmet Kurt'a ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e Vezirköprü ziyaretinde İl Başkanı Ersan Aksu  ve Belediye Başkanı İ. Sadık Edis'te eşlik etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.