VATAN İÇİN DESTAN YAZAN KAHRAMANIN ADIDIR GAZİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Eylül 2019 22:25
VATAN İÇİN DESTAN YAZAN KAHRAMANIN ADIDIR GAZİ
Türk Milletinin Vatan,bağımsızlık,bayrak ve kutsal değerleri uğrunda fedakarlığı, vatanseverliği , kahramanlığının yaşayan destanıdır Gazilik.Bu destanı yazan kahramanın adıdır Gazi.

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ SAMSUN ŞUBESİ BAŞKANI NECATİ YILMAZ 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI.


Necati Yılmaz mesajında:  


"Türk Milletinin Vatan,bağımsızlık,bayrak ve kutsal değerleri uğrunda fedakarlığı, vatanseverliği , kahramanlığının yaşayan destanıdır Gazilik.Bu destanı yazan kahramanın adıdır Gazi. Selam olsun ! Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Kore’ de, Kıbrıs ‘ta, Terörle Mücadelede,Suriye’de şehit düşen ve kanlarını döken kahramanlara, Milli sınırlarımızı kanları ile vatan yapan, bu kutsal topraklarda kefensiz yatan, bütün kınalı kuzulara , selam olsun ! Şehitlerimizin yaşayan şahitlerine ,onurlanmış askerlere, dün olduğu gibi, bugün de yarın da tek yumruk ve tek ses olarak, nöbetinin başında olan yiğitlere , Tüm Gazilerimize selam olsun. Gaziler gününüz kutlu olsun" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.