• İHSANBAŞKAN

VALİ OSMAN KAYMAK: 'HAKKINIZI HELAL EDİN'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Haziran 2020 19:20
VALİ OSMAN KAYMAK: 'HAKKINIZI HELAL EDİN'
13 Haziran 2017 tarihli kararname görev yaptığı Samsun Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Osman Kaymak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak helallik istedi.

 13 Haziran 2017 tarihli kararname görev yaptığı Samsun Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliği  görevine atanan Vali Osman Kaymak  sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak helallik istedi.


 VALİ OSMAN KAYMAK AÇIKLAMASINDA


“13 Haziran 2017 tarihli kararname ile atandığım Samsun Valiliği görevimden 9 Haziran 2020 tarihli Valiler Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişliği görevine atanmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında devletimizin verdiği görevleri İlkadım şehri Samsunumuzda onurla yerine getirerek, halka hizmet anlayışı ile çalışma gayretinde bulundum. Tüm Samsunlu hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin”dedi.


 SAMSUNLULAR SİZİ UNUTMAYACAK


Osman Kaymak’ın veda paylaşımının ardından birçok Samsunlu vatandaş paylaşımın altına yorumda bulundu. Vatandaşlar, “Osman Kaymak diye yazılır, Osman Baba diye okunur”, “Samsun sizi unutmayacak”, “Siz bu şehrin hem valisi hem de ağabeyisiniz”, “Samsun Osman babasını çok özleyecek. Allah yâr ve yardımcınız olsun sayın valim” Gönüllerin valisi...gibi birçok yorumda bulundular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.