VALİ HÜSEYİN AKSOY SAMSUN'A VEDA ETTİ

GÜNDEM Haber Girişi : 21 Eylül 2014 22:14
VALİ HÜSEYİN AKSOY SAMSUN'A VEDA ETTİ
Son Valiler Kararnamesiyle görev yaptığı Samsun ilimizden Diyarbakır Valiliği'ne atanan Vali Hüseyin AKSOY, Samsun protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve çok sayıda Samsun'lu
 Son Valiler Kararnamesiyle görev yaptığı Samsun ilimizden Diyarbakır Valiliği'ne atanan Vali  Hüseyin AKSOY, Samsun protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve çok sayıda Samsun'lu tarafından yeni görev yeri olan Diyarbakır Valiliği'ne sevgi ve hüzünle uğurlandı.

      Vali  Hüseyin AKSOY, Valilik önünde düzenlenen ve duygusal anların yaşandığı  törende kendisini Diyarbakır'a uğurlamaya gelen herkese taşakkür ederek tek tek vedalaştı.

        Vali AKSOY  törende yaptığı son açıklamasında, ''Samsun Valiliği görevinden bu gün itibari ile ayrılıyorum. Yarın sabah Diyarbakır Valiliği görevine başlamış olacağım. Samsun'da görev yaptığım süre içerisinde tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde güzel çalışmalar sergilediğimize inanıyorum. Ayrıca bu çalışmalar sırasında bize destek veren Sayın Bakanlarımıza, Sayın Milletvekillerimize, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, belediye başkanlarımıza, siyasi partilerin çok değerli yetkililerine, üniversitemize, oda ve borsalarımıza, sivil toplum örgütlerimize, kamu kurumlarımızın çok değerli çalışanlarına, Samsun basınımıza ve emeği geçen katkı veren herkes ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

    Ben tekrar Samsunluları en içten sevgi ve saygı ile buradan selamlıyorum. Samsunspor'a bu sezon başarılar diliyorum. Gelecek sezon Samsunspor'u Süper Lig'de görmeyi arzu ediyorum. Allaha ısmarladık diyor, arz-ı veda ediyorum. Samsun'da benim bir memleketim ve öyle kalacaktır.''dedi.

      Çok yoğun katılımın olduğu törene ayrıca Samsun Milletvekili İhsan KALKAVAN, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim KAHVECİ, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa KOÇAK,  Vali Yardımcıları Osman Nuri ÇOBANOĞLU, Haluk ŞİMŞEK, Mehmet Ali KARATEKELİ, Dr.Hakan KUBALI, İlçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Hacı DEMİREZEN, İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, kamu kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.