Ülkü Ocağından şehit yakınlarına kombine bilet

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 24 Ağustos 2012 18:05
Ülkü Ocağından şehit yakınlarına kombine bilet
Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Mehmet Batuhan Örs, Samsunspor’a destek olabilmek amacıyla şehit çocuklarına hediye etmek üzere 15 adet kombine kart aldıklarını açıkladı.
 Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Mehmet Batuhan Örs, Samsunspor’a destek olabilmek amacıyla şehit çocuklarına hediye etmek üzere 15 adet kombine kart aldıklarını açıkladı. Örs, "Samsunspor taraftarlarının bir sloganı var. Diyorlar ki; sokakta oynasan, kaldırıma çıkar yine seni destekleriz. Bizim zihniyetimiz bu. Çünkü, Samsunspor bizler için bir kulüp olmanın ötesinde, bir sevdanın adı. Biz takımımızın hangi ligde oynadığına ya da durumuna bakıp da, ona göre yanında yer almayız." dedi.

Samsunspor’un bu şehrin tanıtımına katkı sağlayacak en önemli markalarından birisi olduğunu ifade eden Örs, "Bilhassa ekonomik olarak zor günler geçiren kulübümüze destek olmak tüm Samsunlu yöneticilerin vazifesidir. Maddi imkanları ölçüsünde Samsunlular kulüplerine sahip çıkmalıdır. Biz de bu doğrultuda 15 adet kombine kart aldık. Bu kartları, bu vatan topraklarını kanları ile sulayan aziz şehitlerimizin bizlere mirasları olan çocuklarına hediye edeceğiz." diye konuştu. 

Kombine kart almak isteyen şehit yakınları internet vasıtasıyla Samsun Ülkü Ocakları’na başvurabilecekler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.