TARIM VE İNSAN KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

GÜNDEM Haber Girişi : 26 Ağustos 2014 23:05
TARIM VE İNSAN KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
Samsun Valisi Hüseyin AKSOY Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Piazza Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen, Tarım ve İnsan Konulu 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergisi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Samsun 

Valisi Hüseyin AKSOY Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Piazza Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen, Tarım ve İnsan Konulu 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

       Vali Hüseyin AKSOY, açılış töreni öncesi Tarım ve İnsan Konulu 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması 'Toprak Teması Kategorisi'nde dereceye giren Ender PEKŞEN'e plaket verdi.

       Vali Hüseyin AKSOY açılışta yaptığı konuşmasında, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen bu sergi, fotoğraf sanatının gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır. Bu sergiyi Tarım ve İnsan konusunu öne çıkaran, yürütülen faaliyetleri toplumla paylaşan güzel bir etkinlik olarak görüyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."dedi.

  Valinin konuşmasının ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Piazza Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen Tarım ve İnsan Konulu 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergisinin açılışı, AKSOY ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

      Açılıştan sonra Vali Hüseyin AKSOY, Tarım ve İnsan Konulu 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergisi'ni gezerek çekilen fotoğraflar hakkında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir GÜVEN'den bilgi aldı.
       
      Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 5 yıldır toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek amacıyla 6 ayrı kategoride düzenlenen Tarım ve İnsan Konulu 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergisi, 70 fotoğraf ile 25-28 Ağustos 2014 tarihleri arasında Piazza Alışveriş Merkezi'nde sergilenecektir.
       
      Tarım ve İnsan Konulu 5. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergisi'nin açılış törenine ayrıca, Canik Kaymakamı İlhan TURGUT, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin GİRGİN, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir GÜVEN ve davetliler katıldı.

Etiketler : Vali Aksoy
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.