Şerif Ün hakkında basına yansıyan iddialara cevap verdi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 29 Haziran 2015 18:25
Şerif Ün hakkında basına yansıyan iddialara cevap verdi
Kavak Eski Belediye Başkanı Şerif ÜN önceki gün kendisi hakkında basına yansıyan iddialara Facebook'taki sayfasından cevap verdi
 Kavak Eski Belediye Başkanı Şerif ÜN önceki gün kendisi hakkında basına yansıyan iddialara Facebook'taki sayfasından cevap verdi;

KAVAK HALKINA DUYURULUR
Kavak belediye başkanının gazete ilanına cevabım

Sayın İbrahim sarıcaoğlu biz almasını bildiğimiz gibi satmasında biliriz. Doğru siz belediyecilikte çırak bile olamazsınız. Hele sizin bu zihniyetinizle belediyecilik yapılmaz.Belediyecilik Versinler yiyelim yapsınlar yanında fotoğraf çektirelim sanatı değil ilçeye katma değer üretme ve yatırım yapma sanatıdır.
BEN ALDIĞIMINDA SATTIĞIMINDA HESABINI VERMEYE HAZIRIM.SİZ SİZE SORULANA CEVAP VERİN BENİ KARALAMAKLA HİZMET YAPIYOR SAYILMAZSINIZ.
Ben şeker fabrikasının arsasını 220 bine aldım, yedi katına satım doğru hepsini de ihaleyle, öyle sizin gibi ne olduğu belirsiz ilanlarla değil hepsinin dosyası elinizde kaç kişi katılmış belli kavakta sağır sultanın bile duyduğu ilanlerle 5 parsel yaptım senin akrabanda ihaleye girdi aldı. Toplam yaklaşık 220 bine aldığım arsayı 1.5milyona satım hepsinin paraları da belediye kasasına girmiştir ve yatırıma dönüşmüştür. Makbuzlarına baka bilirsiniz öyle yalanlarla bazı şeyleri kamufle etmeye , yandaş ,partidaş lara peşkeş çektiğiniz yerleri kapatmaya çalışmayın. Vatandaş soruyor.? Benim 200 ton kamu kurumlarından binbir emekle kavağa değerlendirilmek üzere getirdiğim.3500 m2 fabrikayı o hurdalarla yaptığım ( şimdi novak textile kiralık olan 350 kişinin çalıştığı ve her ay yaklaşık kavağa 350000 tl katkıda bulunan yer ) ve birçok yeri o hurdalarla yaptığım kalan 200 ton hurdayı sattın hangi ihaleyle parasını kimler aldı bunlara cevap ver. Akrabalarını usulsüzce daimi işçi atadın hangi yasayla bunlara cevap ver. Ama unutma bu dünyanın altıda var mutlaka bunlar sana sorulacak bunu bilesin kanunlar bir gün çalışacak öyle boş yalanlara alışmışsınız millet artık yutmuyor sizleri tanıdı beni karalama ile bir yere varamazsınız . secim bitti şimdi çalışma zamanı bizim yaptığımız işlerin yanında fotoğraf çektirip proje diye millete yutturmayın. çalışın millet sizi taktir etsin bende takipçinizim ben mi satmayı biliyorum siz mi göreceğiz her yaptığınız usulsüzlüğü mahkemelere bizzat götüreceğim.

ŞERİF ÜN

İDDİALARLA İLGİLİ HABER TIKLA OKU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.