• İHSANBAŞKAN

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNE COŞKULU AÇILIŞ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 27 Şubat 2019 16:07
SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNE COŞKULU AÇILIŞ
Çarşamba'da Cumhur İttifakı Seçin Koordinasyon Merkezi görkemli bir şekilde açıldı. Açılışta Siyasi Parti temsilcilerinin yanısıra çok sayıda Çarşambalı vatandaşlar da yer aldı.
ÇARŞAMBA'DA AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ COŞKUYLA AÇILDI

Çarşamba'da Cumhur İttifakı Seçin Koordinasyon Merkezi görkemli bir şekilde açıldı. Açılışta Siyasi Parti temsilcilerinin yanısıra çok sayıda Çarşambalı vatandaşlar da yer aldı.

Acılışa Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Teşkilat Üyeleri,  Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Taner Özden ve teşkilat üyeleri ile birlikte Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleşti. Açılışa çok sayıda  Çarşambalı vatandaşlar katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.