• İHSANBAŞKAN
SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Eylül 2018 01:08

SAYİT ESEN'E KAVAKLI GENÇLERDEN DESTEK

SAYİT ESEN'E KAVAKLI GENÇLERDEN DESTEK
Milliyetçi Hareket Partisinden Kavak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan işadamı Sayit Esen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Milliyetçi Hareket Partisinden Kavak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan işadamı Sayit Esen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kavakta gençlerle biraraya gelen Sayit Esene gençlerden de destek geldi. Sayit Esen yaptığı açıklamada: " Gençlerimiz bizi bugüne kadar yalnız bırakmadığı gibi bugünde yalnız bırakmıyor. Çıktığımız bu kutlu yolda her türlü desteği esirgemeden vereceklerini söylemeleri bizim için büyük moral oldu. Ben kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Biz onların geleceği için çalışıyoruz. Onların yolu bizim de yolumuzdur. Kendileriyle istişarelerde bulunuyoruz. Sağolsunlar varolsunlar" diyerek konuştu.

Sayit Esen'in Milliyetçi Hareket Partisi binasında gençlerle yaptığı toplantıya MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber'de katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.