SARICAOĞLUNDAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Temmuz 2018 20:57
SARICAOĞLUNDAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu geçtiğimiz günlerde 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Yusuf Ziya Çakır ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu geçtiğimiz günlerde 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Yusuf Ziya Çakır ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.


Sarıcaoğlu ziyaretin anısına Yusuf Ziya Çakır'a Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun hayatının anlatıldığı kitabı hediye etti.


Sarıcaoğlu Samsun Basınının yazılı ve görsel bakımdan her alanda güçlü olduğuna da değindi. Sarıcaoğlu ayrıca 19 Mayıs Gazeteciler cemiyetinin köklü bir kuruluş olduğunu ifade ederek gerek yerel gerekse ulusal anlamda okul görevini yerine getirdiğini de söyledi.


 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Yusuf Ziya Çakır
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunun Cemiyeti ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek; Biz Samsunda birlikte hareket edersek güçlü oluruz. Bilgi birikim ve tecrübemizi Samsunumuz için kullanacağız dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.