• İHSANBAŞKAN

Sarıcaoğlu'ndan Kavaklı Hacılara evlerinde hayırlı olsun ziyareti

TEKNOLOJİ Haber Girişi : 26 Ekim 2014 17:26
Sarıcaoğlu'ndan Kavaklı Hacılara evlerinde hayırlı olsun ziyareti
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçede Mukaddes Topraklara giderek Hacc görevini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret etti.
 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçede Mukaddes Topraklara giderek Hacc görevini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret etti.

 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,  Bu yıl mukaddes topraklara gidererek dini görevlerini ifa edip hacı olarak dönen hacıları evlerinde ziyaret ederek Haccınız Mübarek olsun dedi. 
Ziyaret sırasında orada yaşadıkları duyguları anlatan hacılar Allah herkese nasip etsin, oraları ziyaret etmek çok güzel bir vazifeydi, vazifemizi yerine getirmenin mutluluğu yaşıyoruz. Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlunun bizleri ziyaret etmesinden fevkalade mutlu olduk.Kavağımıza başarılı hizmetlerde bulunması için duacıyız' diyerek ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Evlerinde ziyaret ettiği hacılara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Sarıcaoğlu, "Hacılarımızla bir araya gelip, orada yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymışız gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyor, 'hayırlı olsun' dileklerimizi ifade ediyoruz."  dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.