Sarıcaoğlu ve Akyüz Mehmet Kurt'u ziyaret etti

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 21 Ekim 2014 16:48
Sarıcaoğlu ve Akyüz Mehmet Kurt'u ziyaret etti
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, AK PARTİ 22. Dönem Samsun Milletvekili ve Samsun 3. Noteri Mehmet Kurt'u makamında ziyaret etti. Ziyarete AK PARTİ Samsun Eski İl Başkanı Av. Ali Akyüz
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ile birlikte AK PARTİ 22. Dönem Samsun Milletvekili ve Samsun 3. Noteri Mehmet Kurt'u makamında ziyaret etti. Ziyarete AK PARTİ Samsun Eski İl Başkanı Av. Ali Akyüz'de eşlik etti. 
Mehmet Kurt Kimdir?
SAMSUN-KAVAK - 1953, Mustafa - Kamile - Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Konya Yüksek İslam Enstitüsü - Orta Düzeyde Fransızca ve Arapça - Öğretmen, Avukat, Noter - Samsun 19 Mayıs Lisesi Öğretmeni, Serbest Avukat, Taşova, Erbaa ve Samsun Merkez 5. Noteri olarak görev yaptı. Evli, 5 Çocuğu var. 
Samsundan AK PARTİ 22. dönem Milletvekili olarak TBMM ne girdi. Başarılı bir milletvekilliği süreci yaşadı. Milletvekilliği döneminde halkın en çok sevdiği milletvekili olarak tanındı. 
Bir sonraki dönem kendi isteğiyle aday olmadı. Çevresinde sayılan ve sevilen bir kişiliğe sahip olan Kurt daha sonra Ankara ve İstanbul'da noterlik yaptı. Mehmet Kurt halen  Samsun 3. Noteri olarak görev yapmaktadır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.